elana.kz

Ет немесе Қазақша ет – қазақ халқының еттен дайындалатын ұлттық тағамы. Тойға немесе қонақасыға көбінесе қой сойылады. Қой еті жіліктегенде 13 ...

  kk.wikipedia.org

Тағам құндылығы: өнімнің 100 г. ақуыз 7,9 г; май 0,8 г; көмірсутек 52,9. Энергетикалық құндылығы: 250,8 ккал. Дайындалу уақыты: 4-6 минут. Жайманын мөлшері: 4 х 6 см, қаландаға 1 мм.

  surak.baribar.kz

Байырғы заманнан әжелеріміз бен аналарымыз әзірлеген ұлттық сүт тағамдардың көбі бізге жеткен жоқ. Уақыт ағысына қарай ұмытылып, дастарxан ...

  stan.kz

  info-4all.ru

Манты́, манту́ — традиционное мясное блюдо народов Центральной Азии, Турции, Узбекистана, Монголии, Кореи («манду́» (кор. 만두, 饅頭)) ...

  ru.wikipedia.org

Нурсулу мен Замира жасаган дастархан. Конакты осылай куттик. Багаланыздар отинем.

  vk.com

  brclip.com

Өзіңіз дайындаған тағамдарды "Жаңалық ұсыну | Предложить новость" арқылы жібере аласыздар.

  vk.com

Ладду (англ. Laddu или Laddoo, хинди लड्डू) — десерт из гороховой ( нутовой) муки, топлёного сливочного масла, с орехами, кокосовой стружкой и  ...

  ru.wikipedia.org

  www.youtube.com

Қазақ халқының ұлттық тағамдары мынадай түрлерге бөлінеді: Сүт тағамдары. Ет тағамдары. Сорпа тағамдары. Ұн тағамдары. Дән тағамдары. Балық тағамдары. Жеміс тағамдары. Қазақ халқы сүт тағамдарын төрт түлік малдың сүтінен жасаған.

  kk.wikipedia.org

5 Жел 2013 ... Әр таң сайын «Қазақстан» Ұлттық арнасының шымылдығын ашатын « Таңшолпан» ақпаратты-сазды бағдарламасы жаңа маусымын ...

  www.youtube.com

Сүт қатылған күріш көже - қазақ ұлттық cүттен дайындалатын сұйық тағамы. 00:402. AsylzhankaРейтинг 277. Сүт қатылған тары көже. Сүт қатылған ...

  www.vkusnota.kz

Это статья о блюде венгерской кухни. О специфическом виде соревнований в спортивном бридже см. Гуляш в словаре бриджа ...

  ru.wikipedia.org

Асқабақ қосқан ет мәнті - қазақ ұлттық тағамы ... Бұл қой етінен дайындалатын тағам. ... Ішек-қарын қуырдағы - қазақтың ұлттық тағамдарының бірі.

  www.vkusnota.kz

Бауырсақ - шай, қымыз, шұбат ішкенде дастарқанға салады. Бауырсақты жоғары немесе бірінші сортты бидай ұнынан пісіреді. Оны қамырды ашытып та ашытпай да дайындауға болады. Ашытпай пісірген бауырсақ көпке шыдайды, ал ашытып пісірілген бауырсақ кеуіп қалса...

  kk.wikipedia.org

Атың барда – жер таны желіп жүріп, Асың барда – ел таны беріп жүріп. Берген ас түске жетпейді, Ниет естен кетпейді. Жоқты бар десең – құт болар ,

  www.zharar.com

Page generated - 0.0165300369 (8b85e249c7bab85b10e186dfe83c7b6b)